Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

 • 2751067216
 • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

To Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε την πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για αποσπάσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ και Μονίμου διοικητικού προσωπικού στα Τμήματα Επικοινωνίας και Διοικητικών Υποθέσεων της Γραμματείας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες στελέχωσης της Γραμματείας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προτίθεται να ενισχύσει το προσωπικό της κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων δυνάμει του άρθρου 18 παρ.6 του ν.4624/2019(Α ́137), εννέα (9) υπαλλήλους που είναι μόνιμοι Διοικητικοί υπάλληλοι ή Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) και υπηρετούν σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης όπως ορίζεται με το άρθρο 14 παρ.1 περ.στ ́ του ν.4270/2014.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗ –ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Προκειμένου να καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν:

 1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση)
 2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα βάσει του υποδείγματος.
 3. Συνοδευτική επιστολή η οποία θα περιγράφει συνοπτικά τους λόγους υποβολής υποψηφιότητας και της καταλληλότητας του υποψηφίου για την προκηρυσσόμενη θέση.
 4. Πρόσφατο πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών , όπου ρητά θα αναφέρονται τυχόν επιβληθείσες πειθαρχικές ποινές ή εκκρεμείς εις βάρος του υπαλλήλου πειθαρχικές διώξεις, βαθμοί εκθέσεων αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας, επίσης τυχόν τοποθετήσεις σε επιμέρους οργανικές μονάδες της υπηρεσίας του, καθώς και εάν συντρέχει στο πρόσωπο του υπαλλήλου οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης από γενική ή ειδική διάταξη. Σε περίπτωση που το πιστοποιητικό δεν είναι διαθέσιμο κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, οι υποψήφιοι θα πρέπει στο βιογραφικό σημείωμα να αναφέρουν ότι το έχουν ζητήσει από την υπηρεσία τους.
 5. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σημείωμα επέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986(Α ́75).
 6. Σε μεταγενέστερο στάδιο οι επιλεγέντες προς απόσπαση υπάλληλοι θα κληθούν να προσκομίσουν στο αρμόδιο Διοικητικό Τμήμα της Γραμματείας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αντίγραφα των τίτλων σπουδών και των λοιπών αποδεικτικών εγγράφων που επικαλούνται (προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες .κ.λ.π)
 7. Η παρούσα πρόσκληση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την κάλυψη των περιγραφόμενων θέσεων. Σε πρώτη φάση θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν έως τις 31.05.2021.
 8. Στην συνέχεια οι υποβαλλόμενες αιτήσεις θα αξιολογούνται σε τακτά διαστήματα και η υπηρεσία θα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες.
 9. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε περισσότερα εδώ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism