Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις - Εκθέσεις
  • Πρόσκληση συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market (WTM) 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market (WTM) 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.» στο πλαίσιο του Υποέργου 6 της Πράξης «Προβολή Περιφέρειας Πελοποννήσου» με κωδικό ΟΠΣ 5000999, στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος  2014-2020», πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση  «World Travel Market (WTM) 2016», που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2016.

Η World Travel Market, θεωρείται κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία αφού είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα  και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Διεξάγεται στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και απευθύνεται σε επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του Τουρισμού παγκοσμίως.

Η βρετανική αγορά είναι η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τον ελληνικό προορισμό και μέσω της συμμετοχής αυτής δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρηματίες και tour operators μέσω B2B συναντήσεων να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημιστούν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες συνεργασίας, με στόχο να δικτυωθούν και να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Παράλληλα δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, νέων προορισμών και επέκτασης της τουριστικής περιόδου, γεγονός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της Περιφέρειας για την προβολή και την προώθηση του θεματικού προϊόντος της.

Ο χώρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται εντός του ελληνικού περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού  Τουρισμού  (ΕΟΤ). Η Έκθεση είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν το αργότερο  έως τις 14 Οκτωβρίου 2016 ενημερωτικό e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τα στοιχεία τους (όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες, κινητό τηλέφωνο),ώστε να φροντίσουν για τις αντίστοιχες κάρτες εισόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 271 0 557058/Fax:271 0 557060.

                                                                        Η Διευθύντρια

                                                                 Αγγελική Δανοπούλου


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism