Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 3-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 Η εταιρεία EXPOCOM  επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ, διοργανώνοντας την μία και μοναδική – αυθεντική  Έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»,  στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος .Μετά τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημειώσει οι προηγούμενες διοργανώσεις,  το πολυπληθές Αθηναϊκό κοινό κι οι Έλληνες παραγωγοί, ξαναδίνουν ραντεβού από τις 3 έως και τις 6 Νοεμβρίου (τέσσερις ημέρες) 2016, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, που έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των καταναλωτών με τους Έλληνες παραγωγούς.

   Η μοναδική έκθεση Ελληνικών τροφίμων & ποτών που διεξάγεται στο μετρό  Συντάγματος, έχει θέσει τις βάσεις για μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία κι έχει αγκαλιαστεί από το Αθηναϊκό και όχι μόνο καταναλωτικό κοινό, το οποίο τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζει, προτιμά, εμπιστεύεται κι επιβραβεύει τ’ απαράμιλλα ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα, βάζοντάς τα στην καθημερινή διατροφή του.

   Στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος  ο οποίος έχει 300.000 διελεύσεις ημερησίως, δίνετε η δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα επιχειρήσεις του επιμελητηρίου σας που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων.

   Κάνοντας πράξη την στήριξή μας στα ελληνικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα καθώς και στο τουριστικό προϊόν που απορρέει από αυτά , προγραμματίζουμε την διοργάνωση της νέας έκθεσης, η οποία κύριους στόχους έχει:

 (α) Την ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων

(β) Την προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και την ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Την προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Ανεξάρτητα  λοιπόν από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο. Κι ένα τέτοιο κανάλι  είναι η συμμετοχή στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».

  Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών κι επισκεπτών προηγούμενες εκθέσεις, καθώς και με ποσοστό πάνω από 80% συμμετοχή εκθετών από τις εκθέσεις του 2013- 2014 & 2015,ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας για μια καλύτερη διοργάνωση από πλευράς μας.

   Επιθυμία μας είναι η ακόμη πληρέστερη ενημέρωση των εκθετών και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας.

           Η συμμετοχή ως εκθέτης μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει. 

                                                                                                         Με εκτίμηση

                                                                                                    Σοφοκλής  Μποτονάκης

 

pdfΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ_ΥΛΙΚΟ.pdf


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism