Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου σας ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου , του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων της, και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, Πολιτισμός) της Πελοποννήσου.

Παράλληλα θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί φορείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου όπως:

Γεωργία – Κτηνοτροφία - Νέες Καλλιέργειες

Τρόφιμα - Παραγωγική Φυσιογνωμία Πελοποννήσου

Οικιακός - Επαγγελματικός Εξοπλισμός-Ανακαίνιση

ΜΜΕ - Διαφήμιση-Πληροφορική

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται για πρώτη φορά με την μορφή έκθεσης , και θεωρούμε ότι πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των  επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

 Εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν ότι βρίσκονται στην «καρδιά» της επιχειρηματικότητας με ένα πλούσιο πρόγραμμα ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν παράλληλα με την έκθεση.

Θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμα φορά εξειδικευμένες ημερίδες, επιχειρηματικές συναντήσεις B2B, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις:   

 

  • B2B Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγείς του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network.
  • Ημερίδα για τις εξαγωγές, διοργάνωση του Enterprise Greece.
  • Εκδηλώσεις Μαγειρικής με διάσημους σεφ.
  • Εκδηλώσεις για το κρασί δημιουργώντας ειδικό χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου.
  • Events για τα τυροκομικά προϊόντα.

Το κόστος συμμετοχής στην παραπάνω έκθεση είναι 29€ /τ.μ και 10 €/τ.μ.  για εξωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2751 0 67216 και 2751 0 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.

                                                            Ο Πρόεδρος

 

                                                                       Φώτιος Δαμούλος      


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism