Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας και των Επιστημών Ζωής

Εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Υγείας και των Επιστημών Ζωής

Διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων «The Healthy Future Partnering event» διοργανώνεται στις 26 Ιουνίου 2018 στο Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο) στο πλαίσιο του “International Business Festival 2018”, σε συνεργασία με τη Θεματική Oμάδα “Healthcare” του Δικτύου Enterprise Europe Network.

Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα, clusters, ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας και των Επιστημών Ζωής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων διμερών συναντήσεων 30 λεπτών.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Biotech & Pharmaceutical / Βιοτεχνολογία και Φαρμακευτική
Contract Research Organisation (CRO)
Contract Manufacturing Organisation (CMO)
Diagnostics / Διαγνωστικά
Analytical
Medical Technology / Ιατρική τεχνολογία
Healthcare / Υγειονομική περίθαλψη
Precision Medicine / Ιατρική ακριβείας
Digital Health / Ψηφιακή υγεία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα) έως τις 5 Ιουνίου 2018.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Πηγή: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism