Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 4ΗΣ EXPOTROF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 4ΗΣ EXPOTROF

Η αντίστροφη μέτρηση για την 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών EXPOTROF έχει ξεκινήσει. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα «​​​​​​​πλημμυρίσει»​​​​​​​ με εκλεκτούς θησαυρούς, αρώματα και γεύσεις από την ελληνική γη.

Η Έκθεση τελεί και εφέτος υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου (Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό και Ναυτιλιακό) ενώ στη φετινή διοργάνωση και για πρώτη φορά συμμετέχει ως Εκθέτης με περίπτερο στη χονδρική ένας Κινέζος έμπορος κι επιχειρηματίας ο κ. Τσανγκ, ο οποίος δραστηριοποιείται στη χώρα μας περισσότερο από 30 χρόνια.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Εξποτρόφ, το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00 το απόγευμα (ώρα άφιξης 16:30) έως τις 18:30, ακριβώς πριν από την επίσημη τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης, στην αίθουσα σεμιναρίων του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας όπου και θα διεξαχθεί η Έκθεση.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ενώ ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο 1ος Κινέζος εκθέτης στη χονδρική της Εξποτρόφ, κ. Πέτρος Τσανγκ και στελέχη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Για το Alibaba.com, ομιλητής θα είναι ο κύριος Παναγιωτίδης Πάρης, Certified trainer της alibaba.com και CEO της εταιρείας Line Group, που θα σας παρουσιάσει τους βέλτιστους τρόπους για να αναπτύξετε τις εξαγωγές σας μέσα από την πλατφόρμα alibaba.com. H εταιρεία Line Group είναι μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κι επιλέχθηκε από τον Κινεζικό κολοσσό Alibaba Group ως Global Service Partner της Alibaba.com για την Ελλάδα. Το Alibaba.com είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο κι ένας ενδεδειγμένος τρόπος για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην κινεζική και την παγκόσμια αγορά.

4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017:
27 – 30 Ιανουαρίου 2017
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΩΡΑΡΙΟ: 27/1: 12:00 – 21:30, 28-29/1: 10:00 – 21:30, 30/1: 10:00 – 17:00
Τιμή Εισιτηρίου: 5 €
www.expotrof.gr

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν για τους εκθέτες και τους επαγγελματίες των τροφίμων.

Επισυνάπτεται pdfΑίτηση Συμμετοχής.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism