Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για συμμετοχή σε Εκθέσεις Τουρισμού

Πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για συμμετοχή σε Εκθέσεις Τουρισμού

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στις κάτωθι εκθέσεις τουρισμού:

1) Salon Des Vacances 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Φεβρουάριου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου (https://www.salondesvacances.eu/)

2) B.I.T Milan 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10-12 Φεβρουάριου 2019 στο Μιλάνο Ιταλίας (https://bit.fieramilano.it/).

3) ΙΜΤΜ 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 13 Φεβρουάριου 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (https://www.imtm-telaviv.com/)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει μέσω Ε.Ο.Τ στις εκθέσεις των Βρυξελλών και του Τελ Αβιβ, ενώ στο Μιλάνο θα συμμετάσχει αυτόνομα με δικό της περίπτερο, καθώς ο Ε.Ο.Τ δεν λαμβάνει μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες παρατίθενται παραπάνω τα site των εν λόγω εκθέσεων.

Οι τουριστικοί φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως συνεκθέτες στα περίπτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώνοντας τον τίτλο της έκθεσης για την οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος: Παρασκευή 25/1/2019.

Επισυνάπτεται εδώ η σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 


Πηγή: Περιφέρεια Πελοποννήσου


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism