Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network στη διεθνή έκθεση HANNOVER MESSE 2019

Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network στη διεθνή έκθεση HANNOVER MESSE 2019

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές ή/και εμπορικές συνεργασίες.

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B συναντήσεων διοργανώνει στις 1-5 Απριλίου 2019 στο Ανόβερο Γερμανίας το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της έκθεσης HANNOVER MESSE, τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

H έκθεση HANNOVER MESSE αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για βιομηχανικές τεχνολογίες, βιομηχανικούς αυτοματισμούς, τεχνολογίες πληροφορικής, αλλά και τεχνολογίες ενέργειας & περιβαλλοντικής προστασίας και διοργανώνεται για 18η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, καθώς από το 2002 έχει προσελκύσει πάνω από 3.200 συμμετέχοντες που έχουν αναπτύξει πολλές διεθνές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές ή/και εμπορικές συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στους παρακάτω τομείς:

  • Integrated Energy: Κεντρική έκθεση για ολοκληρωμένα συστήματα ενέργειας και μετακίνησης
  • ComVac: Αυτοματισμοί παραγωγής, πνευματικά συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα καθαρισμού απαερίων
  • Digital Factory: Κεντρική εμπορική έκθεση για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής
  • IAMD - Integrated Automation, Motion & Drives: Η έκθεση είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την βιομηχανία 4.0,
  • Industrial Supply: leading Trade Fair for Innovative Subcontracting Solutions and Lightweight Construction Λύσεις για τη βιομηχανία όπως προσφέρονται από τους καινοτόμους υπεργολάβους και λύσεις για κατασκευές μικρού βάρους
  • Research & technology: Έκθεση για Ε&Α αλλά και όλες τις νέες Τεχνολογίες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην εκδήλωση μέσω της σχετικής ιστοσελίδας έως τις 9 Απριλίου. Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αν γίνει πριν τις 15 Φεβρουαρίου, αλλιώς κοστίζει 150 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται έως τις 16 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Η εγγραφή στην εκδήλωση μεσιτείας περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Για την εξασφάλιση μέγιστης ποιότητας της εκδήλωσης (και την αποτροπή ακυρώσεων των προγραμματισμένων συναντήσεων), σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ή no show, θα υπάρχει χρέωση 150 ευρώ από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεώργιος Μέγας, τηλ.: 210 7273921, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Χριστίνα Πασκουάλ, 210 7273920, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Πηγή: Enterprise Europe Network & ΕΚΤ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism