Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διεθνής Έκθεση «SAMSUN CONSTRUCTION FAIR 2019»

Διεθνής Έκθεση «SAMSUN CONSTRUCTION FAIR 2019»

Κατά τις ημερομηνίες 4-7 Απριλίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «SAMSUN CONSTRUCTION FAIR 2019» στη Samsun από τη TUYAP Fuarcılık-Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Οικοδομικά υλικά, Εργολαβίες, Μόνωση και Μονωτικά υλικά, Χρώματα, Βερνίκια, Συστήματα Θέρμανσης και Εξαερισμού, Μηχανήματα Εργασίας, Μπετόν, Σωλήνες, Σκαλωσιές, Καλούπια, Εξοπλισμός Μπάνιου-Κουζίνας.

Παράλληλα, με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 3-6 Απριλίου 2019 το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 3-6 Απριλίου 2019 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
https://tuyap.com.tr/en/exhibitions/samsun-construction-2018-4rd-construction-tecnologies-construction-and-work-machinery-infastructure-constractors-fair#scope-of-the-fair

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο, ώστε να τους προμηθευτούν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν το αργότερο μέχρι τις 22.03.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism