Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Ευρωπαϊκές Μέρες Έρευνας και Καινοτομίας στις Βρυξέλλες

Ευρωπαϊκές Μέρες Έρευνας και Καινοτομίας στις Βρυξέλλες

Η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Γενικός Διευθυντής, J. E. Paquet, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις «Ευρωπαϊκές Μέρες Έρευνας και Καινοτομίας» (European Research and Innovation Days) που θα πραγματοποιηθούν στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, στο KANAL-Centre Pompidou.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 3 βασικούς άξονες:

α) Εκδήλωση με αντικείμενο θέματα πολιτικής (Policy Conference)
β) Ειδικές συναντήσεις και εκθεσιακό χώρο με θέμα «Κόμβος Καινοτόμου Ευρώπης» (Innovative Europe Hub)
γ) Έκθεση με θέμα «H Επιστήμη είναι θαυμάσια» (“Science is Wonderful!”)

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να φέρει σε επαφή εκπροσώπους από διάφορους χώρους προκειμένου να συζητήσουν για το μελλοντικό τοπίο στην έρευνα και την καινοτομία (Ε&Κ), ενώ επιδιώκεται η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των ευρωπαίων πολιτών σε σχέση με τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ε&Κ στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το επόμενο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ε&Κ «HORIZON EUROPE» (2021-2027).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, επιστήμονες, καινοτόμους επιχειρηματίες, ενδιάμεσους φορείς και επενδυτές, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, αλλά και στο ευρύ κοινό που θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει επίκαιρα θέματα επιστήμης ιδίως μέσω της έκθεσης “Science is Wonderful!”.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα που αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/european-research-and-innovation-days_en

 

 


Πηγή: ΓΓΕΤ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism