Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

ICT Proposers’ Day 2019 τον Σεπτέμβριο στο Ελσίνκι

ICT Proposers’ Day 2019 τον Σεπτέμβριο στο Ελσίνκι

Στις 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το ICT Proposers’ Day 2019. Πρόκειται για ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Στο πλαίσιο της διημερίδας, το δίκτυο Ideal-ist και το Enterprise Europe Network συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Δικτύωσης (Brokerage Event) για επιχειρήσεις και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στις ΤΠΕ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν με εκπροσώπους από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, με υπεύθυνους άσκησης πολιτικής καθώς και με εκπροσώπους επιχειρήσεων.

To ICT Proposers’ Day 2019 θα επικεντρωθεί στις επικείμενες προσκλήσεις του Προγράμματος Εργασίας Horizon 2020 στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, των μελλοντικών και των αναδυόμενων τεχνολογιών (FET) και των κοινωνικών προκλήσεων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο Messukeskus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Για να πάρετε μέρος στις συναντήσεις δικτύωσης χρειάζεται να εγγραφείτε αρχικά στο συνέδριο. Αναλυτικά τα βήματα περιγράφονται εδώ. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 14 Ιουνίου 2019. Κατά την εγγραφή σας στο Brokerage Event, επιλέξτε ως γραφείο υποστήριξης το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στον Γιώργο Μέγα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνο: +30 210 7273921).

 

Πηγή: ΕΚΤ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism