Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

SIRHA İSTANBUL 2019: Η Έκθεση για τους επαγγελματίες Βιομηχανιών Ξενοδοχείου & Τροφίμων στην Τουρκία

Από 14-16 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνή Έκθεση “SIRHA İSTANBUL 2019-Η Έκθεση για τους επαγγελματίες Βιομηχανιών Ξενοδοχείου & Τροφίμων στην Τουρκία” από την εταιρία “GL Events Fair S.A.” στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία με την επιχορήγηση της Γενική Γραμματεία της Ένωσης Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης.

Στην έκθεση προσκαλούνται οι έμποροι, εισαγωγείς και παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Προμηθευτές των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, Τρόφιμα, Εξοπλισμός κουζίνας, Προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Café-bar προϊόντα και ποτά, Εξοπλισμός επιτραπέζιου εξοπλισμού, Έπιπλα, διακόσμηση και υφάσματα, Τομεακές υπηρεσίες και τεχνολογίες, Προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού, Προϊόντα μιας χρήσης και συσκευασίας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση, η οποία διαρκεί 3 μέρες (13-16 Νοεμβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (13-16 Νοεμβρίου 2019) θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (13-16 Νοεμβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://sirha-istanbul.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται να μειωθεί ο αριθμός των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 14.10.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism