Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διεθνής Έκθεση SAMSUN FOOD 2019-Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων, Συσκευασίας και Logistics

Από 21-24 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση SAMSUN FOOD 2019- Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Τεχνολογίες Επεξεργασίας Τροφίμων, Συσκευασίας και Logistics από την εταιρία TUYAP στην Samsun Τουρκία.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κρεατικά προϊόντα, Φρούτα και λαχανικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Όσπριο, Αλεύρι και προϊόντα αλευριού, γλυκά, προϊόντα μελισσοκομίας, Πρόσθετες ουσίες και Συντηρητικά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση, η οποία διαρκεί 3 μέρες (20-23 Νοεμβρίου 2019) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (20-23 Νοεμβρίου 2019) θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 20-23 Νοεμβρίου 2019 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται να μειωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  https://gidafuarisamsun.com/ 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.10.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. Πρόσκληση
  2. Έντυπο Συμμετοχής

Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism