Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διεθνής Έκθεση SILMO ISTANBUL OPTICAL 2019

Από 21-24 Νοεμβρίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση SILMO ISTANBUL OPTICAL 2019 τη διοργανώτρια εκθέσεων 24 Saat Fairs SA σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Μεταλλευμάτων και Μετάλλων Istanbul στην Istanbul-Turkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς γυαλιά ηλίου, αθλητικά γυαλιά, προστατευτικά γυαλιά, θήκες γυαλιών, ρολόγια συνταγών, φακοί επαφής, φακοί επαφής, αξεσουάρ φακών επαφής και εξοπλισμός συντήρησης, γυαλιά ηλίου, οπτικά όργανα, οφθαλμολογικές συσκευές και αξεσουάρ κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (20-23 Νοεμβρίου 2019) σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (20-23 Νοεμβρίου 2019) (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.silmoistanbul.com/en  

Οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 21.10.2019 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. Πρόσκληση
  2. Έντυπο Συμμετοχής

Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism