Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Hotelia 2019: Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

hotelia

hotelia1

Όλες οι εξελίξεις και οι τάσεις που διαμορφώνονται σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο στους κλάδους της φιλοξενίας, της εστίασης και της καφεστίασης αναδεικνύονται στην φετινή Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA.

Η HOTELIA απευθύνεται σε ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, καθώς και επαγγελματίες από τους χώρους της εστίασης, της καφεστίασης και του τουρισμού. Οι παράλληλες εκδηλώσεις αποτελούν ζωτικό κομμάτι της HOTELIA δίνοντας ενημερωτική και εκπαιδευτική διάσταση στην έκθεση.

hotelia2

Καλώς ήρθατε στην εποχή των διαδραστικών εμπειριών διαμονής. Στη HOTELIA θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο για να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους επισκέπτες τους ένα εικονικό περιβάλλον, ώστε να διαφοροποιούν τις υπηρεσίες τους από τον ανταγωνισμό.

Μέσω τεχνολογιών VR και AR, μπορούν να παρέχουν στους εν δυνάμει επισκέπτες μία εμπειρία η οποία καλύπτει όλα τα στάδια του customer journey, πολύ πριν από την άφιξη στο ξενοδοχείο, από τη στιγμή ακόμα που βρίσκονται στο σπίτι τους. Ο χώρος ο οποίος παρουσιάζεται στην έκθεση αποτελείται από ένα φυσικό δωμάτιο ξενοδοχείου και παράλληλα από έναν αντίστοιχο εικονικό χώρο, ολοκληρώνοντας έτσι την όλη εμπειρία της επίσκεψης.

hotelia4

hotelia5

hotelia6

ALL ABOUT GASTRONOMY

Κλιματική αλλαγή, «πράσινες» πρακτικές και προγράμματα ευεξίας. Πως συνδυάζονται όλα τα παραπάνω και δημιουργούν ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στον επισκέπτη;
περισσότερα

hotelia7

ALL ABOUT CAFÉ

Η τέχνη που έγινε επιστήμη! Επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ ενώνονται για να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις για την εξέλιξη του κλάδου.
περισσότερα


Κάντε την προεγγραφή σας στο link και κατεβάστε το ειδικό badge για ελεύθερη είσοδο στην έκθεσηhttps://apps.helexpo.gr/visitors/getEx.asp?e=52

 

 

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism