Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων Food & Life 2019

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων Food & Life 2019

Σας γνωρίζουμε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων, ποτών και παραδοσιακών προϊόντων «Food & Life 2019», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο Messe München στο Μόναχο της Γερμανίας, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.


Η Food & Life αποτελεί την μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, στην οποία λαμβάνουν μέρος παραγωγοί και εταιρείες με βιολογικά και gourmet προϊόντα, μη βιομηχανοποιημένα και μη μεταλλαγμένα. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον τελικό καταναλωτή, αλλά και σε εμπορικές εταιρείες χονδρικής, μικρές αλυσίδες, εστιατόρια, delicatessen κ.α. Οι κατηγορίες των προϊόντων που περιλαμβάνει είναι οι εξής: προϊόντα ελαιολάδου, μελισσοκομικά, delicatessen, μπαχαρικά, βότανα, ξηροί καρποί, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ποτά, οίνος, χυμοί, μεταλλικό νερό, φυσικά φαρμακευτικά κ.α.


Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 27510 67216 και 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism