Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Metal Machinery 2020: Η Ελληνική βιομηχανία και η πρόκληση του Industry 4.0

Η Rota ΑΕ και η TEXPO με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουν την διεξαγωγή της 2ης βιομηχανικής έκθεσης βιομηχανικού εξοπλισμού, τεχνολογιών παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλου Metal Machinery 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO στο εκθεσιακό κέντρου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την πρωτοφανή επιτυχία της πρώτης έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo τον Οκτώβριο του 2018, οι συντελεστές της Metal Machinery 2020 φιλοδοξούν να βάλουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της επιτυχίας.

Η έκθεση που ήδη αναδείχθηκε σε σημείο αναφοράς για τον βιομηχανικό κλάδο θα πραγματοποιηθεί σε μια εξαιρετικά θετική συγκυρία για την ελληνική βιομηχανία και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και ζήτηση. Κατά τη διάρκεια της Metal Machinery 2020 θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το βιομηχανικό εξοπλισμό. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις προκλήσεις που ανοίγονται γύρω από την ψηφιακή παραγωγή και το Industry 4.0, την τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την Metal Machinery 2020.

Η Metal Machinery 2018 που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο για 3 ημέρες συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του δυναμικού κλάδου της μεταποίησης στη χώρα μας. Συμμετείχαν 103 υψηλού επιπέδου εκθέτες, που έδωσαν την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες να δουν από κοντά τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου και προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού. Στο πλαίσιο της Metal Machinery 2018 έκλεισαν σημαντικές B2B συμφωνίες ενώ διαπιστώθηκε μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένες λύσεις, ειδικά στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, της βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας και της ψηφιακής παραγωγής.

Ταυτότητα

Η METAL MACHINERY 2020, διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE και θα ανοίξει τις πύλες της από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism