Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

FOOD EXPO HYBRID 2021: Με φυσική & ψηφιακή παρουσία!

FOOD EXPO HYBRID 2021: Με φυσική & ψηφιακή παρουσία!

 

Email Image
 
 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια έκθεση
με ταυτόχρονη φυσική & ψηφιακή παρουσία!

 
 

Η FOOD EXPO, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής και προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, αλλάζει μορφή συνδυάζοντας την φυσική με την ψηφιακή παρουσία εκθετών και επισκεπτών. Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η FOOD EXPO θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές -είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι- και θα επιβεβαιώσει την φήμη της ως η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 
Περισσότερα
 
 
 
Email Image

Η Φυσική Έκθεση

 

Η φυσική έκθεση, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις της FOOD EXPO, θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, απλά θα διαθέτει μεγαλύτερους διαδρόμους ανάμεσα στα περίπτερα και θα διεξαχθεί με βάση όλα τα ειδικά υγιειονομικά πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

 
 
Email Image
Email Image
 
 
Email Image
Email Image
 
 
 
 

Η Ψηφιακή Έκθεση

 

Δεύτερος πυλώνας της FOOD EXPO 2021 θα είναι η ψηφιακή έκθεση, η οποία θα λειτουργήσει παράλληλα με την φυσική εκθέση μέσω μίας custom made digital πλατφόρμας και θα προσφέρει σημαντικά εμπορικά οφέλη σε εκθέτες και επισκέπτες. Η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή σε Έλληνες επισκέπτες και διεθνείς αγοραστές τροφίμων και ποτών και θα παραμείνει ενεργή για 15 ημέρες μετά το τέλος της φυσικής έκθεσης.

 
 
Email Image
Email Image
 
 
Email Image
Email Image
 
 
 
 

Εκθέτες & Επισκέπτες επικροτούν τις νέες ημερομηνίες

 

Η διοργανώτρια εταιρεία της FOOD EXPO, με βάση τις εξελίξεις αναφορικά με το εμβόλιο, οι οποίες θα επηρεάσουν την πορεία της πανδημίας, αποφάσισε να μεταθέσει την διεξαγωγή της για τα τέλη Μαΐου (29 Μαΐου - 1 Ιουνίου), κρίνοντας ότι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για την επιτυχημένη διεξαγωγή της. H απόφαση αυτή βρήκε στην συντριπτική πλειοψηφία σύμφωνους εκθέτες και επισκέπτες, όπως έδειξε ηλεκτρονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 888 επισκεπτών και 387 εκθετών >

 
Email Image
 
Email Image
 
 
 

Έντονη προβολή της έκθεσης σε Ελλάδα και εξωτερικό

 

Μέσω μίας δυναμικής email marketing καμπάνιας, η FOOD EXPO θα προβάλλει τόσο την φυσική όσο και την ψηφιακή έκθεση στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές που διαθέτει στην βάση της. Παράλληλα, με στοχευμένη digital καμπάνια θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους διεθνείς food traders από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, με στόχο να συμμετάσχουν στην ψηφιακή έκθεση και να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες της.

 
 
 

Μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων αγοραστών
για την FOOD EXPO 2021

 

Σύμφωνα με ηλεκτρονική έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία και στην οποία συμμετείχαν 425 σημαντικοί ξένοι αγοραστές τροφίμων και ποτών από 60 χώρες, το 72% εξ' αυτών δήλωσαν ότι θα επισκεφτούν σίγουρα την ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης, ενώ το 84% εξέφρασαν την πρόθεσή τους να επισκεφτούν και την φυσική έκθεση >


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism