Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΜΥ DATA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με ευρεία συμμετοχή την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «MyData» (Ηλεκτρονικά Βιβλία) - Οι Υποχρεώσεις των Επιχειρήσεων και η Λειτουργία της Πλατφόρμας .
Την εκδήλωση διοργάνωσαν Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το 11 ο Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας .

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος, ο οποίος επισήμανε την σημασία κατανόησης του νέου πλαισίου από τους επιχειρηματίες και τις αλλαγές που επιφέρει στην έως τώρα επιχειρησιακή λειτουργία τους, ο Πρόεδρος του 11 ου Περιφερειακού τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κρητικός Πάνος και ο Γενικός Γραμματέας του τμήματος κ. Μαρινόπουλος Γιάννης οι οποίοι τοποθετήθηκαν για την κρισιμότητα και τις σημαντικές αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή MyData στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και των φοροτεχνικών.
Η κεντρική παρουσίαση έγινε από τον κ. Νιφορόπουλο Κωσταντίνο, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, συγγραφέα Λογιστικών και Φορολογικών βιβλίων, συνεργάτη και αρθρογράφο στην φορολογική και λογιστική πύλη - ιστοσελίδα ενημέρωσης «www.taxheaven.gr», ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τα ακόλουθα θέματα:
-Η Πλατφόρμα «MyData» - Τι είναι και ποιες είναι οι Απαιτήσεις της «MyDATA»

- Αρχική Προσαρμογή : Τι Χρειάζεται μια Επιχείρηση για να Προσαρμοστεί στην Πλατφόρμα

-Τρόπος Επικοινωνίας Μέσα Διαβίβασης των Δεδομένων 
-Χρονοδιάγραμμα Πρώτης Εφαρμογής έτους 2021.
-«Ηλεκτρονική Τιμολόγηση» (Παροχή Κινήτρων) και « Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές (Διασύνδεση) »
-«Συμφωνίες» Λογιστικών Βιβλίων και Φορολογικών Δηλώσεων με τα «Ηλεκτρονικά Βιβλία» - Τι πρέπει να προσέξουν οι Επιχειρήσεις
Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τον ομιλητή κ. Νιφορόπουλο και την Διοίκηση του 11 ου Περιφερειακού τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την άριστη και αγαστή συνεργασία.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση μεταδόθηκε σε live streaming από το κανάλι του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο youtube (https://www.youtube.com/ Όνομα: Επιμελητήριο Αργολίδας) ενώ το πληροφοριακό υλικό της εκδήλωσης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αργολίδας (www.arcci.gr).

Δείτε την παρουσίαση - πληροφοριακό έντυπο εδώ. (1ο μέρος)

(2ο μέρος)

(3ο μέρος)

(4ο μέρος)


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism