Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για τεχνικά υφάσματα και nonwovens

Κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για τεχνικά υφάσματα και nonwovens

Η techtextil αποτελεί την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για υφάσματα τεχνικών εφαρμογών και μη υφασμένα υλικά παρουσιάζοντας το πλήρες φάσμα πιθανών χρήσεων των τεχνολογιών υφασμάτων. Με μότο “Connecting the Future”, διεθνείς εκθέτες θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους σε εμπορικούς επισκέπτες, από 9 έως 12 Μαΐου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Messe της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία.

Οι κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της techtextil καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα τεχνικών υφασμάτων και κατανέμονται ως εξής στο χώρο: τεχνολογία, κατεργασία, αξεσουάρ, επιστρωμένα υφάσματα (Hall 3.0), έρευνα, σχεδιασμός, υφασμένα και μη υφασμένα, βαμβακερά και πλεκτά, συνθετικά (Hall 3.1 & 6.1), ίνες και νήματα (Hall 4.1), λειτουργικά υφάσματα υπηρεσιακής ενδυμασίας (Hall 6.1), Design, Cutting/Making/Trimming, ψηφιακή εκτύπωση, έλεγχος ποιότητας, ΙΤ (Hall 4.0), ράψιμο (Halls 5.0/5.1), επεξεργασία προϊόντος, φινίρισμα, logistics υφασμάτων, φινίρισμα ενδυμάτων, κεντήματα (Hall 6.0).

Κατά την τελευταία διοργάνωση της techtextil το 2015, 1.393 εκθέτες από 52 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους σε 28.491 εμπορικούς επισκέπτες που ήρθαν στη Φρανκφούρτη με στόχο να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου και να συνάψουν νέες επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες.

Η ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται στην techtextil εκφράζεται μέσα από τα δώδεκα πεδία εφαρμογής, με βάση τα οποία κατηγοριοποιούνται τα προϊόντα της έκθεσης:
Agrotech: αγροκαλλιέργεια, δασοκομία, διαμόρφωση κήπων και υπαίθριων χώρων
Buildtech: κατασκευή μεμβρανών, ελαφριές και σταθερές κατασκευές, χωματουργικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, οδοποιία
Clothtech: υποδηματοποιία και παραγωγή ρούχων
Geotech: οδοποιία, μηχανική κτιρίων, φραγμάτων και διαχείριση απορριμμάτων
Hometech: κατασκευή επίπλων, υφάσματα επίπλωσης, χαλιά και μοκέτες
Ιndutech: μηχανολογία, βιομηχανία χημικών κι ηλεκτρικών ειδών
Meditech: παραγωγή, επεξεργασία κι εφαρμογή σε φάρμακα και προϊόντα από τον τομέα της υγείας
Mobiltech: κατασκευή πλοίων και αεροσκαφών, εφαρμογές σε αυτοκίνητα, τρένα
Oekotech: προστασία περιβάλλοντος, διαχείριση απορριμμάτων, ανακύκλωση
Packtech: συσκευασία και μεταφορά ποικίλων προϊόντων
Protech: προσωπική ασφάλεια, προστασία περιουσίας
Sporttech: αθλητική ενδυμασία κι ενδυμασία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου

Η ευρεία θεματολογία της techtextil συμπληρώνεται από την παράλληλη διεξαγωγή με τη διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία επεξεργασίας υφασμάτων, την texprocess, στο πλαίσιο της οποίας με μότο “Technology crossing” παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις στα μηχανήματα, εγκαταστάσεις, κατεργασία και υπηρεσίες για την επεξεργασία υφασμάτων κι άλλων εύκαμπτων υλικών.

'Ωρες λειτουργίας της techtextil: 9-11.05.2017: 9:00π.μ. έως 6:00μ.μ. και 12.05.2017: 9:00π.μ. έως 5:00μ.μ.

Πληροφορίες: στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο site: https://www.ek-mag.com/article/events/tex και εδώ.

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism