Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διεθνές εμπορικό γεγονός φρούτων & λαχανικών, 27-29.04.2017

Διεθνές εμπορικό γεγονός φρούτων & λαχανικών, 27-29.04.2017

unnamed 1

 

Πιο «ώριμη» από ποτέ η Freskon του 2017

Πόλος έλξης για τον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών αποτελεί η φετινή Freskon, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, η Freskon, αποτελεί στην 3η διοργάνωση της το επίκεντρο του κλάδου, συνιστώντας σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

unnamed 2

Οι εκθέτες προέρχονται από την Αργεντινή, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Κύπρο, Αλβανία, Αίγυπτο. Ακόμη, έχει επεκταθεί σημαντικά το πρόγραμμα των προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που θα προσελκύσει 140 επισκέπτες από την Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτο, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ουγγαρία, Ιταλία, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λετονία, Λίβανο, Λιθουανία, Μαρόκο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία και Μ. Βρετανία.

Περισσότερα...

unnamed 3

Στη Freskon του 2017 ξεχωρίζει το Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης. Οι προβλέψεις για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση τα προσεχή χρόνια, οι νέες τεχνολογίες στην καλλιέργεια του ακτινιδίου, οι νέες ποικιλίες και οι τάσεις της κατανάλωσης, θέματα φυτοπροστασίας και θρέψης, τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών, αλλά και το μάρκετινγκ και οι νέες αγορές είναι μερικά μόνο από τα θέματα, που θα απασχολήσουν το Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου, όπου θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ομιλητές.

Περισσότερα...

unnamed 4

Η σύνδεση της παραγωγής με το λιανεμπόριο αποτελεί το επίκεντρο του “FreshCon Market”, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το περιοδικό Φρουτονέα με βασικό στόχο να φέρει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών. Οι μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ουκρανία, Π Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία και Ελλάδα) θα είναι παρούσες στο “FreshCon Market”. Διαχρονικός στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι να αναδειχθεί η Freskon στο απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Περισσότερα...

 Σχετικά άρθρα: Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, "FRESKON" 27-29/4/2017


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism