Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ "GREEK PANORAMA" ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ "Πελλοπόννησος Α.Ε." πρόκειται να συμμετάσχει στην 1η Έκθεση Τουρισμού, Πολιτισμού "GREEK PANORAMA", που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ στις 12 & 13 Μαίου 2017, στο πλαίσιο του Υποέργου 6 της Πράξης "Προβολή Περιφέρειας Πελοποννήσου", όπως έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Πελοπόννησος 2014-2020" με κωδικό ΟΠΣ 5000999.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό σταθμό Grand Central Terminal στην καρδιά του Manhattan, στη Ν. Υόρκη, στις 12-13 Μαίου 2017 στην αίθουσα Vanderbilt Hall του Grand Central Terminal και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για κάθε τουριστικό προορισμό της Ελλάδας, καθώς και προβολή πλήθους κλάδων, όπως luxury tourism, ελληνική γραστρονομία, real estate, shopping, yachtinh & cruises, κ.α.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν, όπως αποστείλουν μέχρι και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Την Παρασκευή 21 Απριλίου είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την δωρεάν αποστολή του υλικού σας στην έκθεση της Νέας Υόρκης σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism