Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (SPIEF)

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (SPIEF)

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (SPIEF) θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 1 με 3 Ιουνίου 2017.

Το Φόρουμ που μαζί με το Νταβός είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως πλατφόρμες επικοινωνίας κυβερνήσεων και επιχειρηματικής ελίτ πραγματοποιείται από το 1997, ενώ από το 2006 τελεί υπό την αιγίδα και διεξάγεται με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ρωσίας. Στα πλαίσια του Φόρουμ δρομολογούνται και υπογράφονται σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σ επαφή με το σύνολο της ηγεσίας της Ρωσίας

Το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προώθησης των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας συμμετέχει ενεργά στις εργασίες του Φόρουμ και αποτελεί συνεργάτη του Roscongress, επίσημου φορέα διοργάνωσης του Φόρουμ. Γνωρίζοντας τα άμεσα και έμμεσα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή στις εργασίες του Φόρουμ, το Επιμελητήριο είναι σε θέση να διευκολύνει τη συμμετοχή των Ελλήνων επιχειρηματιών στο Φόρουμ, διεκδικώντας και μείωση του κόστους συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσθετες πληροφορίες, αλλά και για διευκόλυνση στη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (τηλ. 2106981127, 2117007043, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Πρόσθετη πληροφόρηση παρέχεται στο video: https://cloud.mail.ru/public/dic3/JEyyrp8EU


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism