Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Ημερίδα με θέμα "Η ψηφιοποίηση στον τομέα του πολιτισμού και το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη

Ημερίδα με θέμα "Η ψηφιοποίηση στον τομέα του πολιτισμού και το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη

Ημερίδα με θέμα "Η Ψηφιοποίηση στον τομέα του Πολιτισμού και το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη" διοργανώνει η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γραφείο «Δημιουργική Ευρώπη» Ελλάδας), σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στις 18 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (Παλαιά έδρα του Instituto Cervantes Atenas, Μητροπόλεως 23, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι χρηματοδοτικές δυνατότητες και οι προτεραιότητες του Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», με ιδιαίτερη αναφορά στην ψηφιοποίηση, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές ψηφιοποίησης στο πολιτιστικό πεδίο από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, πραγματοποιείται για 13η συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώνοντας και το Ανοιχτό Κάλεσμα καλλιτεχνών, με φετινό θέμα #PostFuture. Με τη θεματική #PostFuture, το ADAF 2017 καλεί τους συμμετέχοντες να φανταστούν το μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, η εικονική πραγματικότητα τείνει να αναμειγνύεται με την καθημερινότητα και να επηρεάζει κάθε πτυχή της. Καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής αντικατοπτρίζεται από τη σύγκλιση των ορίων μεταξύ «αληθινού» και «εικονικού», η φετινή διοργάνωση θα εξερευνήσει τον τρόπο που οι τεχνολογικές εξελίξεις θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν την πορεία της τέχνης και, γενικότερα, των κοινωνιών. 1055 καλλιτέχνες από 67 χώρες υπέβαλαν τις προτάσεις τους, προσφέροντας στο ADAF τεράστια ποσότητα έμπνευσης και δημιουργικότητας


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism