Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο  Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού. Με επίκεντρο μια εμβληματική τοποθεσία ανά περιφερειακή ενότητα που θα λειτουργεί ως κόμβος ( Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία) θα λάβουν χώρα ένα σύνολο δράσεων με στόχο την προβολή του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής και της θέσης που αυτές καταλαμβάνουν διαχρονικά.

Η τέταρτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Τολό Αργολίδας, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

Τοποθεσία: Λιμάνι Τολού

Ώρα Έναρξης: 18:00

Στόχος η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους, η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία, η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο κλάδο της γαστρονομίας και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την αίτηση στο e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με την ένδειξη – θέμα: 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, έως και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη κα Γιατράκου Κατερίνα στο τηλέφωνο 6974115009.

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism