Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

1η Έκθεση Ταξιδιών & Διακοπών

1η Έκθεση Ταξιδιών & Διακοπών

Ο Δήμος Παξών, ως συν-εκθέτης των Δήμων του Ιονίου ΠΕΔΙΝ, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό της Αττικής θα συμμετάσχει στην Greek Travel Show που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» στο Περίπτερο 31 Επίπεδο D.

Τo Σαββατοκύριακο 20 & 21 Μαΐου «θα τρέχει » ο διαγωνισμός ¨ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ¨ όπου οι συμμετέχοντες θα επισκέπτονται το περίπτερο της ΠΕΔ-ΙΝ και θα δίνουν ένα φιλί στο αγαπημένο τους πρόσωπο (ταίρι – συγγενή – φίλο/η), συμμετέχοντας έτσι στην κλήρωση. Ο Διαγωνισμός εμπνέεται από τον μύθο , του κρυφού έρωτα του Ποσειδώνα με την Αμφιτρίτη, ώστε να συνδεθεί ο μύθος της «κρυφής αγάπης του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης» -που χρησιμοποιούσαν το νησί ως ερωτική φωλιά - με την σύγχρονη τουριστική πραγματικότητα των ειδυλλιακών Παξών και να προβληθούν οι ιδιαιτερότητες του όμορφου και ερωτικού αυτού νησιού του Ιονίου.

Το βραβείο ένα 3μερο διακοπών στους Παξούς για 2 άτομα περιλαμβάνει διαμονή και περιήγηση με σκάφος γύρω από το νησί και κάποια γεύματα.

Στο περίπτερο της ΠΕΔ-ΙΝ θα παρουσιαστούν, επίσης, η επτανησιακή κουζίνα και προϊόντα των νησιών μας!

Η παρουσίαση της επτανησιακής κουζίνας θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο των Ιονίων Νήσων Νο. 31 Σάββατο και Κυριακή 12.00 – 15.00

Την επιμέλεια της παρουσίασης έχει αναλάβει ο διεθνής Ζακυνθινός Σεφ κ. Κώστας Μουζάκης, βραβευμένος με το "OLYMP TASTE AWARDS", σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής – Ακρόπολης.

Η έκθεση «Greek Travel Show 2017», διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - ΗELEXPO, από 19 έως 21 Mαΐου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο «Helexpo Maroussi».

Για 1η φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας.

Η έκθεση «Greek Travel Show 2017» θα παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η ΔΕΘ – HELEXPO δημιουργεί ακόμη μια έκθεση η οποία απευθύνεται κυρίως στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να προγραμματίσει τις διακοπές του.

Ενημερωτικό έντυπο εκθετών

hq a4 finalsaleskit page 1


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism