Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Συμπόσιο Ελληνικού Σήματος - Made in Greece

Συμπόσιο Ελληνικού Σήματος - Made in Greece

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (Β.Ε.Α.) και η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) συνδιοργανώνουν την 31η Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, το Συμπόσιο «Made in Greece – Η Αξία του Ελληνικού Σήματος».

Το συγκεκριμένο Συμπόσιο θα γίνει υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν το θεσμικό πλαίσιο “Made in”, το θεσμό του Σήματος Ελληνικού Προϊόντος καθώς και επιτυχημένες στρατηγικές Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Branding.

Το Συμπόσιο αυτό γίνεται με την απόλυτη κατανόηση ότι το στοίχημα στην οικονομία είναι η ανακοπή και η αναστροφή της πορείας κάμψης της ανταγωνιστικότητας.

Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας επιδιώκεται κυρίως με όρους τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, εξωστρέφειας, ποιότητας, έρευνας και καινοτομίας, και ως εκ τούτου επιτυγχάνεται με την προώθηση και την ενίσχυση προϊόντων και υπηρεσιών με ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα.

Σκοπός του Συμποσίου είναι η ανάδειξη της αναπτυξιακής διάστασης της εθνικής προέλευσης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, η διάχυση του θεσμού του Σήματος Ελληνικού Προϊόντος και η ανάδειξη της Κλαδικότητας στην Ανάπτυξη.

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν.

 

item 114 38e60

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism