Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

PLMA Chicago 2017: Το κορυφαίο event για την Ιδιωτική Ετικέτα στις Η.Π.Α.

PLMA Chicago 2017: Το κορυφαίο event για την Ιδιωτική Ετικέτα στις Η.Π.Α.

Για περισσότερο από 30 χρόνια, η PLMA Chicago αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου Ιδιωτικής Ετικέτας στην αμερικανική ήπειρο, προσελκύοντας εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές, λιανεμπορικές και χoνδρεμπορικές επιχειρήσεις των Η.Π.Α και του Καναδά, που αναζητούν ποιοτικές λύσεις για αυξήσουν την πελατειακή τους βάση και πιστότητα.

Έτσι, το διήμερο 13 & 14 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Donald E. Stephens Convention Center, εξαγωγικές επιχειρήσεις, από μικρές και μεσαίες έως μεγάλες πολυεθνικές, είτε από τον κλάδο των τροφίμων, είτε από τον κλάδο των καταναλωτικών ειδών, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές επιχειρηματικές επαφές και να κλείσουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες.

 

 

διεθνής

Διεθνείς Επαφές
Οι διοργανωτές, θέλοντας να να διασφαλίσουν την ποιότητα της έκθεσης, θέτουν εξαιρετικά υψηλά στάνταρ οργάνωσης. Έτσι η πλειοψηφία των επισκεπτών αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη, με άμεσο εμπορικό ενδιαφέρον τόσο από τις H.Π.Α., όσο και από ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο.

helping

Helping Consumers!
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το μερίδιο των προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας στην Αμερικάνικη αγορά έχει φτάσει το 25% και συνεχώς αυξάνεται, ενώ και οι λιανεμπορικές αλυσίδες είναι σε διαρκή αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων για να ενισχύσουν την πιστότητα των πελατών τους.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση "PLMA Chicago 2017", αλλά και για τις υπόλοιπες εκθέσεις που συμμετέχουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (210-9630630) είτε μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επισημαίνουμε ότι καταληκτική ημερομηνία δηλώσεως συμμετοχών ορίζεται η 16η Ιουνίου 2017, ενώ τονίζουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την κατανομή των διαθέσιμων χώρων της έκθεσης.

Υπεύθυνος έκθεσης: Άκης Μινόγλου
Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9630630


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism