Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Φεστιβάλ "ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΛΑΜΙΑ 2017"

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού προτίθεται να διοργανώσει το φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΛΑΜΙΑ 2017»,στις 6 έως 9 Ιουλίου 2017, στο πάρκο Αγίας Βαρβάρας. Η εν λόγω δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Είναι σημαντικό οι ίδιοι οι παραγωγοί να παρουσιάζουν στο κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες το προϊόν τους τόσο στον εκθετήριο χώρο τους, όσο και μέσα από εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.

Στη Λαμία, θα αναπτυχθούν στα πλαίσια της δράσης ενότητες με βασικούς άξονες: Εξαγωγές – Ποιοτικά Προϊόντα – Γαστρονομία – Τουρισμός – Δικτύωση – Ανάδειξη τοπικής ταυτότητας. Το Φεστιβάλ χρονοτοποθετείται για τις αρχές Ιουλίου και στον αρχικό σχεδιασμό προβλέπεται η παραχώρηση ειδικά διαμορφωμένων χώρων για τους εκθέτες έναντι συμβολικού αντιτίμου, καθώς και συμβολικό εισιτήριο για τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου να δώσετε την ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα προϊόντα σας.

Το Κερνάμε Ελλάδα έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές και θα το επισκεφθούν τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό αποτελούμενο από διευθυντές και στελέχη εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και δικτύων διανομών, όσο και χιλιάδες καταναλωτές και φίλοι της γεύσης.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων, ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 200.000 επισκέπτες τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Κερνάμε Ελλάδα στον Ηγέτη της κατηγορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ε.Ο.Σ.Σ τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, κα. Εύη Κεππά στα τηλέφωνα: 6939408036 και 2231022112 και την κα. Μαρία Κουλούρη στα τηλέφωνα: 2103622205 και 6974305957 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Επιμελητήριο Αργολίδας την κα Αγγελική Δανοπούλου στο τηλέφωνο: 27510 67216.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism