Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

Συμμετοχή και Ημερίδα του Τ.Ε.Ε. στην 3η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo’16

Συμμετοχή και Ημερίδα του Τ.Ε.Ε. στην 3η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo’16

Πολυμέσα

Το Τ.Ε.Ε., αναγνωρίζοντας τη σημασία του Τουρισμού για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, θέτει την 3η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo ’16 υπό την Αιγίδα του και θα συμμετέχει σε αυτήν με περίπτερο που θα αναδεικνύει τις εργασίες των Ελλήνων Μηχανικών.

Παράλληλα θα διοργανώσει Ημερίδα με θέμα «Αρχιτεκτονική Αναβάθμιση των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Μονάδων – Υποδομές και Σχεδιασμός για την Ανάπτυξη του Υψηλών Προδιαγραφών Ιατρικού Τουρισμού». Λαμβάνοντας υπόψη το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας σε τομείς όπως το φυσικό περιβάλλον και τα πανταχού παρόντα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και την ανάγκη αναβάθμισης των ξενοδοχειακών και των εν γένει τουριστικών μονάδων, στην ημερίδα του ΤΕΕ οι ομιλητές θα αναπτύξουν τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων και η δημιουργία νέων μονάδων για την ανάπτυξη του πολλά υποσχόμενου ιατρικού τουρισμού.

Η αύξηση του διεθνούς τουρισμού και οι υψηλού επιπέδου απαιτήσεις των επισκεπτών σήμερα υποχρεώνουν πλέον κάθε τουριστική μονάδα, μεγάλη ή μικρή, να προσαρμοστεί και να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής – και γιατί όχι να πρωτοτυπήσει. Οι νέες κατασκευές αλλά και οι ανακαινίσεις Ξενοδοχείων, Χώρων εστίασης και όλων των Καταλυμάτων, για να είναι επιτυχείς, θα πρέπει να ανταποκρίνονται τουλάχιστον στις σύγχρονες ανάγκες του τουριστικού προϊόντος.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τεχνικές και διοικητικές προτάσεις τους για την επίτευξη των στόχων αυτών αλλά και για την προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα και ιδίως στον ιατρικό τουρισμό, που απευθύνεται σε υψηλότερης κοινωνικοοικονομικής και ηλικιακής κατηγορίας επισκεπτών.

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Δείτε την σχετική ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ: www.greektourismexpo.gr


Πολυμέσα

Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism