Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

24η Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016»

24η Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016»

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει την 24η Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2016, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη, δίνοντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις μας.
Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης.
Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2016», απευθύνει μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας στις επιχειρήσεις, για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ αποτελεί πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Έχει ήδη καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης των επιχειρηματικών συνεργασιών, Β2Β, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την αύξηση της τουριστικής κίνησης με την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.
Στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην έκθεση μας και να δώσετε την ευκαιρία στις τοπικές σας επιχειρήσεις να προβάλουν δυναμικά τα προϊόντα τους, να διερευνήσουν την δυνατότητα διείσδυσης σε νέες αγορές και προώθησης επιχειρηματικών συνεργασιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σουλτάνα Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), κα Αφροδίτη Μάρκου (εσωτ. 13). Ενημερωτικό υλικό έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.kavalaexpo.gr,www.kcci.gr (Εντυπα συμμετοχής).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2016»

kavala


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism