Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

Πρόσκληση σε επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου δομικών υλικών

Πρόσκληση σε επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου δομικών υλικών

Ο οργανισμός Enterprise Greece, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία και αγοραστές από τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, το Μαρόκο και την Τυνησία, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με εξωστρεφείς και εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Δομικών Υλικών.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, δίνει τη δυνατότητα:

  • της πραγματοποίησης προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κατάλληλες επιχειρήσεις
  • της διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας
  • της ενημέρωσης για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2017 στο Makedonia Palace.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον ενδεικτικά είναι: Δομικά Υλικά (μονωτικά υλικά, χρώματα), ηλεκτρολογικό υλικό, βιομηχανικός φωτισμός, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων και περιβάλλοντος, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας, κουζίνες, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα, κουφώματα και κατασκευές αλουμινίου, προϊόντα ξύλου, ηλιακή ενέργεια κ.α.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανά εταιρεία ανέρχεται σε 200€ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή τους στις επιχειρηματικές συναντήσεις, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να καταχωρίσουν, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας Eventora, έως τις 28 Ιουλίου 2017, τη σχετική αίτηση συμμετοχής κάνοντας κλικ στο link που ακολουθεί.

https://www.eventora.com/en/Events/enterprise-greece-building-materials/Order?ttId=17437&ttQuantity=1&r

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, οι οποίοι θα κάνουν αντίστοιχα εγγραφή στην ως άνω πλατφόρμα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις συμμετέχουσες εταιρείες και να επιλέξουν on line, με ποιες από αυτές επιθυμούν συνάντηση.

Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, οι εταιρείες που θα έχουν εξασφαλίσει αποδεκτό αριθμό συναντήσεων, θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 248 ευρώ (248 ευρώ πλέον Φ.Π.Α) προς οριστικοποίηση της συμμετοχής τους.

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, επίσης on line, επιπλέον συναντήσεις με τους συμμετέχοντες αγοραστές, στους οποίους θα υπάρχει πλέον πρόσβαση. Οι τελευταίοι με τη σειρά τους, θα αποδεχθούν ή θα απορρίψουν τις συναντήσεις αυτές, ανάλογα με το πεδίο του ενδιαφέροντός τους.

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνεται με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:
ALPHA BANK
IBAN: GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400
Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE
Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης, θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης και η επωνυμία της εταιρείας.
Παρακαλούμε επίσης, για την ταυτοποίηση της κατάθεσής σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στον Enterprise Greece στο fax: 210 3355745 ή στα e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΖΩΗ ΛΕΓΓΑ
Τ.: +30 210 33 55 798
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.agora.mfa.gr

 

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism