Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

Με επιτυχία ξεκίνησε το 4ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου

Με επιτυχία ξεκίνησε το 4ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου

Πολυμέσα Έκθεση εικόνων

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» στο Πορτοχέλι, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας.
Πριν την πραγματοποίηση των εγκαινίων και του καθιερωμένου αγιασμού, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι κ.κ.:
Τάσσος Χειβιδόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Κώστας Γκαρκάσουλας Α Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας, Δημήτρης Σφυρής Δήμαρχος Ερμιονίδας και ο Μανώλης Τριγκάκης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πορτοχελίου.
Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν οι κ.κ. Βασίλης Σιδέρης Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Γαβρήλος Περιφερειακός Σύμβουλος, Μανώλης Δανούσης Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Αργολίδας και η κα. Σόνια Ταντάρου- Κρίγγου πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Ν. Αργολίδας.
Ο εκθεσιακός χώρος απαρτίζεται από 40 περίπτερα και 46 εκθέτες τοπικών παραγόμενων προϊόντων, με την πλειοψηφία των εκθετών να προέρχεται από την Ερμιονίδα. Σημαντικές επίσης είναι οι συμμετοχές επιχειρήσεων από τις υπόλοιπες περιοχές της Αργολίδας, αλλά και από τους όμορους νομούς Κορινθίας και Αρκαδίας.
pdfΗ διοργάνωση θα λειτουργήσει μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, στο λιμάνι του Πορτοχελίου με ώρες λειτουργίας 18:00 έως 23:00 καθημερινά.

 


Πολυμέσα

Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism