Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

7η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016»

7η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών της Περιφέρειας του, διοργανώνει την 7η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016» από 5 έως 10 Οκτωβρίου 2016. Θέτοντας και πάλι υψηλούς στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας του εκθεσιακού χώρου, η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στον Ισθμό της Κορίνθου και διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου μας, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.
Η δημοσιότητα της Έκθεσης θα εξασφαλιστεί με την διαφημιστική προβολή στα Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας και της Αττικής (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί) και στο διαδίκτυο.
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες εκθέσεις κατέστησαν φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.
Πληροφορίες για την έκθεση στη διεύθυνση https://www.korinthianexhibition.gr/

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism