Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Roadtrip στην Ευρώπη: Ψηφίστε τους καλύτερους

Roadtrip στην Ευρώπη: Ψηφίστε τους καλύτερους

Περισσότεροι από 2.000 νέοι ηλικίας από 18 έως 30 ετών έστειλαν βίντεο για να συμμετάσχουν στο Roadtrip που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα 48 καλύτερα από αυτά, και πλέον ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία του κοινού. Η δημόσια ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 19:00, ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά, για όσα και όποια βίντεο θέλετε, ενώ μπορείτε και να κοινοποιήσετε τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσετε την ευκαιρία και στους φίλους σας να επιλέξουν τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου θα ανακοινωθούν οι 16 υποψήφιοι που θα πάνε στις Βρυξέλλες για να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους.

Οι 8 από αυτούς θα είναι οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη, με αφετηρία την Αθήνα, στις 14 Απριλίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ χρηματοδοτείται το ΕΣΠΑ και τα αντίστοιχα με αυτό προγράμματα σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, που στηρίζουν την ανάπτυξη και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των λιγότερο ανεπτυγμένων περιοχών της Ευρώπης.

Όλες οι πληροφορίες για το Roadtrip είναι διαθέσιμες στη σελίδα https://roadtriproject.eu/


Πηγή: ΕΣΠΑ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism