Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Θεσμικής Υποστήριξης (ΕΥΘΥ)

Η Ειδική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης (ΕΥΘΥ), προκειμένου να ενισχύσει τη στελέχωση της Μονάδας Α’, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα και των Φορέων του ευρύτερου δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ΜΟΔ AE.

Οι προς πλήρωση θέσεις είναι 3 θέσεις της κατηγορίας ΠΕ, ειδικότερα πτυχιούχων Νομικής με διετή εμπειρία σε θέματα ανάθεσης και εκτέλεσης δημοσίων συμβάσεων (έργα, προμήθειες, υπηρεσίες) εθνικού και ενωσιακού δικαίου, καθώς και σε θέματα διοικητικού δικαίου. Θα συνεκτιμηθεί καλή γνώση και εμπειρία σε ζητήματα κρατικών ενισχύσεων και σε συγχρηματοδοτούμενα έργα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το τυποποιημένο Βιογραφικό Σημείωμα, την Αίτηση Υποψηφιότητας καθώς και μία Υπεύθυνη Δήλωση και να τα αποστείλουν, μέχρι την 20/2/2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω ταχυδρομείου στην εξής διεύθυνση:

Ειδική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης
Νίκης 10 (7ος όροφος)
ΑΘΗΝΑ 105 63
(με την ένδειξη: Για Πρόσκληση Στελέχωσης Μονάδας Α')

 

Δείτε αναλυτικά την Πρόσκληση pdfεδώ.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism