Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Manager of the Year 2018 από την ΕΕΔΕ

Manager of the Year 2018 από την ΕΕΔΕ

Το ετήσιο βραβείο «Manager of the Year» προκηρύχθηκε για πρώτη φορά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΕ το 2002. Μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, βαδίζει στην 17η διοργάνωσή του.

Η δημιουργία αυτού του θεσμού βασίστηκε στην ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας της γνώσης, με όραμα και προοπτική για το μέλλον. Τα ανώτατα αυτά στελέχη δεν είναι μόνον όσοι προβάλλονται από τον Τύπο και τα άλλα μέσα ενημέρωσης αλλά και εκείνα που ίσως έχουν επιλέξει να εργάζονται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά για την επιτυχία των επιχειρήσεων που διευθύνουν.

Το Βραβείο απονέμεται σε Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο ή Γενικό Διευθυντή Εταιρείας ή Οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Η επιτυχής και αποτελεσματική άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα αυτά θα μπορούσε να προκύπτει από: τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης την οποία διοικούν, τον κοινωνικό απολογισμό, την εξωστρέφεια, τις καινοτομίες, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, τη συμβολή στην ανάπτυξη τοπικών κοινωνιών και άλλα επιτεύγματα που συνάδουν με την ανάδειξη ενός υποψηφίου ως ηγέτη του χώρου. Η ιδιότητα του μέλους της ΕΕΔΕ δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του Βραβείου.

Για την φετινή διοργάνωση η τελική ημερομηνία υποβολής πρότασης υποψηφιότητας είναι η Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019.

Η τελετή απονομής του «Manager of the Year 2018» θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.eede.gr/

 


Πηγή: ΕΕΔΕ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism