Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Εξυπηρέτησης Μελών Επιμελητηρίου Αργολίδας  στην Ερμιονίδα

Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Εξυπηρέτησης Μελών Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Ερμιονίδα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών δράσεων που στηρίζει για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, συμμετέχει, υποστηρίζει και συνεργεί σε κάθε δράση και πρωτοβουλία που συμβαδίζει με τους παραπάνω στόχους.

Καταφέραμε λοιπόν να υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ερμιονίδας, που είναι η δημιουργία γραφείου του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Κρανίδι, γεγονός που άλλωστε αποτέλεσε κύρια προγραμματική μας δέσμευση και για πολλά έτη πάγιο αίτημα των μελών μας από την περιοχή.

Με τη φυσική παρουσία πλέον του Επιμελητηρίου μας στην Ερμιονίδα, οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση για τις συναλλαγές τους, να εξασφαλίσουν την επαρκή και έγκαιρη ενημέρωσή τους για τις δράσεις που υλοποιούμε, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την εκθεσιακή δραστηριότητα, τα επιδοτούμενα προγράμματα και να αξιοποιήσουν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο.

Σας ενημερώνουμε ότι από 1η Φεβρουαρίου 2019 τα μέλη μας στην Ερμιονίδα μπορούν να επισκεφθούν για την εξυπηρέτησή τους το γραφείο που βρίσκεται επί της οδού Μιχ. Χάσπαρη 1 στο κέντρο του Κρανιδίου ή να επικοινωνήσουν στο τηλ: 2754029413 και στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism