Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις και όψεις 2019» στο Πορτοχέλι  από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις και όψεις 2019» στο Πορτοχέλι από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2019» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, η οποία διοργανώνεται φέτος από το Επιμελητήριο Αργολίδας με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση έχει σκοπό την προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:

  • Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας: κ. Κουλεντιανό Ιωάννη τηλ:2751067663 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Εξυπηρέτησης μελών Κρανιδίου: κα. Σκανδάλη Ιωάννα τηλ:2754029413 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

DSC 4220


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism