Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Η Έκθεση των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και των Επιχειρηματιών άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Η Έκθεση των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και των Επιχειρηματιών άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Η επιχειρηματικότητα, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η ψυχαγωγία πρωταγωνίστησαν και στη φετινή έκθεση. Επισκέπτες «πλημμύρισαν» τις εγκαταστάσεις της έκθεσης και γιόρτασαν για μία ακόμα χρονιά τον θεσμό της Πελοποννήσου.

Με πάνω από 30.000 επισκέπτες, η Έκθεση ξεπέρασε τον πήχη της επισκεψιμότητας, εδραιώνοντας τη δυναμική της και κερδίζοντας ακόμα περισσότερο τις καρδιές του κόσμου. Από το 2016 και χρόνο με τον χρόνο η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» γίνεται πιο δημοφιλής.

Τα δύο συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα με διακεκριμένους εισηγητές των εν λόγω κλάδων και συντονίστριες τις δημοσιογράφους κ.κ. Ντόρα Παπαϊωάννου από τη «Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, 91,5» και Κέλλυ Δημητρούλια, ιδρυτή της «Εύφορης Γης», αντίστοιχα, τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου με αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά οι χώροι που πραγματοποιήθηκαν τα συνέδρια. Με ενθουσιασμό έζησαν οι συμμετέχοντες και τη «μαγεία» του καφέ και του κρασιού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης με τον Barista Δημήτρη Μπουσούνη και τον Bartender Αλέξανδρο Γκικόπουλο.

Την ελληνική επιχειρηματικότητα από άκρου εις άκρον παρουσίασαν με επιτυχία οι εκθέτες που συμμετείχαν υπό την «ομπρέλα» των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Η μεγάλη γιορτή της Πελοποννήσου κορυφώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις και happenings εκθετών. Στις 9 το βράδυ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της αυλαίας, με τιμητική γιορτή που διοργανώθηκε ειδικά για τους εκθέτες υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος: Μάρκου Νίκου (μπουζούκι), Διαμαντόγιαννη Δημήτρη (πλήκτρα), Βίκυ Μαριόλου (τραγούδι) και Τάσο Γεωργουδιό (κιθάρα, τραγούδι). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαντώνης.
Από την πρώτη μέρα η έκθεση μεταδιδόταν με live streaming από τηλεοπτικά κανάλια και social media.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκαν περίπου 220 b2b επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Κύπρο και τις Η.Π.Α με επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Τιμώμενη επιχείρηση ήταν η φαρμακοβιομηχανία “DEMO AΒΕΕ” για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωνικό της έργο με τις κόρες του ιδρυτή κ. Σταύρου Δέμου, κ.κ. Ιωάννα και Στέλλα Δέμου να παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα.
Το ελληνικό επιχειρείν έδωσε για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργανώτρια εταιρία “Alfa Expo” και στα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου για τη διοργάνωση θεωρώντας την πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών.

Οι Πρόεδροι και οι Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ευχαριστούν θερμά τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην έκθεση και τονίζουν ότι η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», ήταν μία πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και θα συνεχίζει να ενισχύεται τόσο από τα ίδια τα Επιμελητήρια όσο και από τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism