Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Το  Επιμελητήριο Αργολίδας  στηρίζει τα  αιτήματα των Λογιστών - Φοροτεχνικών  Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει τα αιτήματα των Λογιστών - Φοροτεχνικών Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας δηλώνει την συμπαράστασή του στην αποχή των Λογιστών - Φοροτεχνικών Αργολίδας από οποιασδήποτε ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ως εκδήλωση ψηφιακής - ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διαχρονικά και όχι μόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19 .

Όλα αυτά τα χρόνια ο συγκεκριμένος κλάδος αδιαμαρτύρητα δέχτηκε να αναλάβει πλήθος υπηρεσιών και να αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις το Δημόσιο , αλλά θα πρέπει να καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις ότι σε κάθε περίπτωση προέχει ο σεβασμός του επαγγέλματος και κυρίως της ανθρώπινης ύπαρξης . Θεωρούμε τον κλάδο των Λογιστών - Φοροτεχνικών ως έναν από τους βασικούς παράγοντες της οικονομίας , της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας και έτσι καλούμε την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίσει.

Οι Λογιστές - Φοροτέχνες είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ανάγκες και αντοχές και είναι αδιανόητο να τους ζητάνε να βρίσκονται " νηφάλιοι" στις επάλξεις σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο .

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζουμε απόλυτα και στον μέγιστο βαθμό όλα τα αιτήματά τους και δηλώνουμε ότι μαζί με τα Σωματεία μας θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για να επέλθει η ομαλότητα και κυρίως η διατήρηση της αξιοπρέπειας στον συγκεκριμένο κλάδο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism