Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επένδυση με κριτήρια ESG

Επένδυση με κριτήρια ESG

Η Eurobank & η Enterprise Greece έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε διαδικτυακή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα: “Επένδυση με κριτήρια ESG: Μια μεγάλη ευκαιρία για τη διεθνή επέκταση των ελληνικών επιχειρήσεων”.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ        ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ (Αποστολή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: Δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη εκδήλωση )

Hμερομηνία: 01.12.2021

Ώρα: 14.30 ‑16.00

xarths

 

 

Γιατί σας αφορά: Οι επενδύσεις βιωσιμότητας και αειφόρας ανάπτυξης ESG έχουν κατακλύσει τη διεθνή χρηματοοικονομική κοινότητα με τους επενδυτές να αξιολογούν όλο και περισσότερο εταιρείες με κριτήρια κοινωνικά, περιβαλλοντικής διακυβέρνησης και βιωσιμότητας (ESG). Στις μέρες μας, οι ελληνικές εταιρείες οφείλουν να προσαρμόζονται στις διεθνείς πρακτικές και να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι έχουν υιοθετήσει πολιτικές ESG, ώστε να βρίσκονται στην πρώτη θέση των επενδυτικών επιλογών. Μέσω αυτής της ειδικής εκδήλωσης, η Eurobank και η Enterprise Greece στοχεύουν στο να υποστηρίξουν την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, προβάλλοντας τους περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς στόχους που οφείλουν να ενστερνιστούν οι εταιρείες για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης απόδοσής τους.

ExportGate


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism