Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων

Χρήση Ανταποδοτικής Υπηρεσίας ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ TOY ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σας έχουμε ανοίξει κωδικούς χρήσης (αναφερόμαστε στα μέλη που μας έχουν δηλώσει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-email) και μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν τη νέα Υπηρεσία Online Συμβουλευτικής. Πρόκειται για υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά και να απευθύνετε ερωτήματα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Online ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, σε εξειδικευμένους συμβούλους (ΣΟΛ - Συμβουλευτική), και να λαμβάνετε απάντηση γρήγορα μεηλεκτρονικό τρόπο στην Ειδική Εφαρμογή αλλά και στο email σας, εσείς αλλά και ο λογιστής ή ο οικονομικός σας σύμβουλος. Τα θέματα που καλύπτονται είναι αυτά που απασχολούν διαρκώς τις Ελληνικές επιχειρήσεις όπως:  

  • Φορολογικά, λογιστικά, εργασιακά θέματα
  • Ξεκινώντας μια επιχείρηση
  • Μεταβίβαση επιχειρήσεων
  • Προγράμματα και πηγές Χρηματοδότησης κ.ά.

Σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο Portal του Επιμελητηρίου www.arcci.gr και κάνοντας click στο αντίστοιχο εικονίδιο για Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία.

online 01

Για να θέτετε Ερωτήσεις μπείτε στην Online Συμβουλευτική και κάντε Είσοδος Χρήστη χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που σας έχουν αποσταλεί: ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ: < ........> ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗ: < ........>
Εάν δεν σας έχουν αποσταλεί τα ανωτέρω στοιχεία, (όνομα χρήστη, κωδικός χρήστη) παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το e-mail σας, αναγράφοντας και τον Α.Φ.Μ. σας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των Επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών. Πρόκειται για την παροχή "Ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών".

Σε πρώτη φάση προσφέρεται η ακόλουθη υπηρεσία:

On-Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Υπηρεσία Ενημέρωσης Φορο-λογιστικών & Επιχειρηματικών θεμάτων της επικαιρότητας και της ισχύουσας νομοθεσίας, με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr), αλλά και υπηρεσία Online Συμβουλευτικής που παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να θέτουν Online ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν και απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα

 Η προσφερόμενη υπηρεσία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ενώ είναι προσβάσιμη και μέσα από το portal του Επιμελητηρίου Αργολίδας, δεν απαιτείται υποδομή, είναι εύκολη στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη από την επιχείρηση. Επίσης, παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως υποστήριξη στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Αποκτήστε σήμερα από το Επιμελητήριο Αργολίδας, τις Υπηρεσίες Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής, και ενημερωθείτε έγκυρα και γρήγορα.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση και σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism