Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα - Ανακοινώσεις
  • Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών μας στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων» που παρέχει η Enterprise Greece Exports Academy.
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών μας στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων» που παρέχει η Enterprise Greece Exports Academy.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών μας στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων» που παρέχει η Enterprise Greece Exports Academy.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της υποστήριξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, της ανάπτυξης των πωλήσεων τους και της διείσδυσής τους σε σημαντικές αγορές, προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων» που παρέχει η Enterprise Greece Exports Academy, της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις παραγωγικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου δραστηριότητας που επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένη γνώση σε θεματικές εξαγωγικών δεξιοτήτων.

Δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής των επιχειρήσεων στα εξής σεμινάρια:

1) Ανάπτυξη Πωλήσεων μέσω στοχευμένης συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις

2) Τεχνικές Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας για Ανάπτυξη Εξαγωγών

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα διεξαχθούν διαδικτυακά σε ολιγομελή τμήματα, μέχρι 15 ατόμων. Το καθένα εξ’ αυτών ολοκληρώνεται σε δύο τρίωρες διαδικτυακές συνεδρίες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, θα απονεμηθεί στους εκπαιδευομένους πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (έως 15 άτομα ανά τμήμα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Αργολίδας 27510 67663 , εσωτ. 2.

4444


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism