Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

H «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στην Αργολίδα

H «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στην Αργολίδα

Η αναγγελία της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017», που θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αργολίδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Τη Συνέντευξη τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς την φυσιογνωμία , το περιεχόμενο, τους στόχους, και τις φιλοδοξίες της Έκθεσης.
«Σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στην διοργάνωση της Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα γίνει στην Αργολίδα. Η Έκθεση αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης. Έχοντας ως Επιμελητήριο Αργολίδας ιδιαίτερη εμπειρία στη διοργάνωση παραγωγικών εκθέσεων από το 1995, φιλοδοξούμε η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPO» που θα φιλοξενηθεί στο νομό μας, να αποτελέσει για 5 ημέρες το επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας ολόκληρης της Πελοποννήσου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και κάλεσε τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου να στηρίξουν αυτή τη καινοτόμο πρωτοβουλία.
Την αισιοδοξία τους ότι η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα αποτελέσει κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την επιχειρηματικότητα σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο και θα πετύχει την αύξηση του αριθμού των επιχειρηματιών εκθετών αλλά και των επισκεπτών εξέφρασαν ανεξαιρέτως οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, κ. Μπουντρούκας Ιωάννης, Κορινθίας, κ. Νανόπουλος Βασίλης, Λακωνίας, κα. Δερτιλή Βασιλική και Μεσσηνίας, κ. Μανιάτης Δημήτριος.

" Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση "

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου
έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και θα φιλοξενηθεί στο εργοστάσιο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ που βρίσκεται στο 4ο χλμ Άργους Ναυπλίου στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει την χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 5000 τ.μ με χώρο στάθμευσης που ανέρχεται στα 40 στρέμματα.

1

2

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων ενώ βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Την αναδοχή της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALFA EXPO που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση εκθέσεων, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείριση της έκθεσης έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Κόστος συμμετοχής: 29 Ευρώ/τ.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας στα ακόλουθα στοιχεία:
Δ/νση: Επιμελητήριο Αργολίδας, Άργος, οδός Κορίνθου 23
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663
Υπεύθυνοι: Δανούσης Μανώλης και Κουλεντιανός Γιάννης
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
websites: www.arcci.grwww.peloponnisosexpo.gr -  www.argolisexhibition.gr

 

Με εκτίμηση

Φώτιος Δαμούλος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism