Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALIBABA ΣΤΙΣ 14/09/16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόκειται να συμμετέχει στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο διοργανώνει την πρώτη επιχειρηματική συνάντηση με την μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, την ALIBABA (με έδρα την ΚΙΝΑ ) στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί, στο ξενοδοχείο Athens Hilton.
Σ΄ αυτή την εκδήλωση οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για τις δυνατότητες που ανοίγονται προώθησης αφενός των προϊόντων τους και αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip αλλά και να προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με τη Ελληνική Κυβέρνηση.
Παράλληλα θα οργανωθούν μεμονωμένες B2B συναντήσεις με στελέχη της Κινέζικης εταιρείας.
Η εκδήλωση αυτή στόχο έχει την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο με ενισχυμένες ελληνικές επιχειρήσεις που θα στοχεύσουν σε αναπτυξιακά μονοπάτια, θα γεννηθεί η ελπίδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί η ειδική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο site του ΕΕΑ: www.eea.gr, το συντομότερο δυνατό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism