Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

1η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας

1η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας

Ο Διευθυντής του ΕΛΙΔΕΚ καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη ΔΕΠ και τους/τις ενδιαφερόμενους/μενες Ερευνητές/τριες να υποβάλλουν προτάσεις στο πλαίσιο της 1ης Προκήρυξης ερευνητικών έργων του ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο συννημένο αρχείο και εξειδικεύονται στον Οδηγό Διαχείρισης Ερευνητικών Έργων της προκήρυξης.

Η συνολική δημόσια δαπάνη της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται στα 53.000.000,00 € και η υποβολή των προτάσεων θα είναι δυνατή έως την 23:59 της 16ης Ιανουαρίου 2018 (ώρα Ελλάδας).

Ο Οδηγός Διαχείρισης Ερευνητικών Έργων της παρούσας προκήρυξης και αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΔΕΚ: www.elidek.gr

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι τα πρότυπα για το Μέρος 1 (στα Ελληνικά και Αγγλικά) που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής προτάσεων α΄ φάσης έχουν σκοπό υποβοηθητικό. Η σύνταξη και η ανάρτηση τους έγινε κατόπιν πολλών ερωτήσεων και σχετικών αιτημάτων. Επισημαίνεται ότι η χρήση τους δεν είναι δεσμευτική.

Επίσης ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν προτάσεις στο πλαίσιο της » 1ης Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας» για τις ακόλουθες διευκολυντικές ρυθμίσεις που αφορούν τις υποχρεώσεις υποβολής κατά την α΄φάση όπως αυτές περιγράφονται στην προκήρυξη.

Συγκεκριμένα:

1. Σε περίπτωση αδυναμίας του Φορέα Υποδοχής να χορηγήσει την προβλεπόμενη στην Προκήρυξη (τμήματα 6.3 και 8.2.4) «Βεβαίωση αποδοχής του έργου από τον ΦΥ» εντός της προθεσμίας της πρώτης φάσης, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του ΕΥ με αντίστοιχο περιεχόμενο όπως περιγράφεται στην προκήρυξη και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής (όπου θα αναφέρεται ο ΦΥ, η αδυναμία χορήγησης της βεβαίωσης, η αποδοχή του έργου από αυτόν και η πρόθεσή του να συμβληθεί με το ΕΛΙΔΕΚ σε περίπτωση χρηματοδότησης του έργου, κ.λπ.). Επισημαίνεται ότι η βεβαίωση υποβάλλεται υποχρεωτικώς στη υποβολή κατά την β΄φάση μαζί με τα Μέρη 6 και 7 (όπως ορίζεται στην προκήρυξη, τμήμα 8).

2. Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου συνεργαζόμενου Φορέα να χορηγήσει την προβλεπόμενη στην Προκήρυξη (τμήματα 6.3 και 8.2.5) «Επιστολή προθέσεων» εντός της προθεσμίας της πρώτης φάσης, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του ΕΥ με αντίστοιχο περιεχόμενο όπως περιγράφεται στην προκήρυξη και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής. Επισημαίνεται ότι η επιστολή/οι επιστολές υποβάλλεται/υποβάλλονται υποχρεωτικώς στη υποβολή κατά την β΄φάση μαζί με τα Μέρη 6 και 7 (όπως ορίζεται στην προκήρυξη, τμήμα 8).

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση για την παρούσα προκήρυξη θα παρέχονται από το ΕΛΙΔΕΚ (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127, 11521 Αθήνα): στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 210 6412410, 210 6412412 και 210 6412417.

H πλατφόρμα υποβολής της α’ φάσης των προτάσεων είναι προσβάσιμη στην ιστοσελίδα:
https://apps.gov.gr/minedu/elidek-dep

Τεχνική υποστήριξη για τη ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων παρέχεται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Πηγή: ΕΛΙΔΕΚ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism