Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα της Enterprise Greece σε συνεργασία με την eBay

Αξιότιμες/οι Κυρίες/οι,

Η Enterprise Greece, με την οποία πρόσφατα ο Σύνδεσμός μας έχει υπογράψει συμφωνία για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τις εξαγωγικές επιχειρήσεις μέλη μας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με την eBay, με τίτλο: “e-exports academy by Enterprise Greece in collaboration with eBay” την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00, όπου θα γίνει η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “e-Exports Academy”, που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εξάγει, μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων, εστιάζοντας σε 3 κατηγορίες αναγκών:

α) εταιρείες που έχουν έτοιμο προϊόν, αλλά δεν έχουν αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα μέχρι σήμερα,

β) εξαγωγικές εταιρείες χωρίς εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και

γ) εταιρείες με εξαγωγική δραστηριότητα και εμπειρία σε ηλεκτρονικά κανάλια, οι οποίες επιθυμούν να διευρύνουν την πρόσβασή τους στις διεθνείς αγορές.

Περιλαμβάνει προσαρμοσμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες ανάλογα με το προφίλ της κάθε ομάδας, ενώ συνοδεύεται από εξατομικευμένη συμβουλευτική καθοδήγηση και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Συνημμένα σας προωθούμε την Πρόσκληση , καθώς και την Ατζέντα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/enterprise-greece-ebay

Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Νικόλαος Κοτσώνης

Γενικός Διευθυντής

logo2

Βότση 2, Πάτρα  τ.κ. 26221 Τηλ: 2610620815  Fax: 2610620822

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση εδώ 

και την agenda της εκδήλωσης εδώ .


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism