Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Επιμελητηριο Αργολιδας Ολα οσα ονειρευεσαι σε ενα τοπο

300 300 ilektroniki agora

Ανακοίνωση Προγράμματος "Greece - GCC countries e-Business Gathering", 15-16 Ιουνίου

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την διοργάνωση διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών – μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου με τίτλο «Κοινά Οράματα», στις 15 – 16 Ιουνίου τ.ε.  Από αραβικής πλευράς, οι συμμετέχουσες χώρες είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Καλωσορίζουμε τη συμμετοχή μελών και μη-μελών του Επιμελητηρίου μας σε αυτήν την τόσο σημαντική διαδικτυακή συνάντηση, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διερευνήσει δυνατότητες διείσδυσης ή περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Επισυνάπτεται ανανεωμένο ενημερωτικό φυλλάδιο που συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα με τους ομιλητές της εκδήλωσης. Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

* Σημειώνεται πως οι συμμετοχές επιχειρηματιών για δικτύωση από την αραβική πλευρά δεν θα περιορίζονται στους τομείς που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  εδώ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAvQmRp0KSellCnjZuPiwwxNPqdTYgWKBFwnEHImfR-NRLNg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 16:00

 


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism