Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Σεμινάριο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ για τη φυσική δόμηση

Σεμινάριο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ για τη φυσική δόμηση

Το 12ο εβδομαδιαίο Εργαστήριο – Σεμινάριο «Για τη Φυσική Δόμηση και την Εναλλακτική Προσέγγιση της Αποκατάστασης», που διοργανώνει ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων για την προώθηση της φιλικής στο περιβάλλον αρχιτεκτονικής θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου 2017.

Η θεματολογία αφορά: στα προβλήματα αποκατάστασης συντήρησης που παρουσιάζουν τα παραδοσιακά κτίρια, με συγκεκριμένο αντικείμενο αναφοράς το παραδοσιακό κτίριο του Ξενώνα Στάμου Στούρνα που θα φιλοξενήσει το Εργαστήριο – Σεμινάριο, με διερεύνηση εφαρμογών και τεχνικών επεμβάσεων που δεν αλλοιώνουν τις βιοκλιματικές ιδιότητες των στοιχείων του κτιρίου, αλλά θεραπεύουν και βελτιώνουν την απόδοσή τους και στη φυσική δόμηση.

Το πρόγραμμα του Εργαστηρίου – Σεμιναρίου περιλαμβάνει, εκτός της θεωρητικής υποστήριξης, εργαστήρια οικοδομικών εφαρμογών (όπως χτίσιμο ή αποκατάσταση λίθινων τοίχων, αποκατάσταση συντήρηση ξύλινων κατασκευών κλπ) και διάφορες εφαρμογές φυσικής δόμησης, (χτίσιμο με χώμα, ωμοί πλίνθοι κλπ.).

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νέους αρχιτέκτονες και θα διεξαχθεί στον Ξενώνα Στάμου Στούρνα, στην Άλλη Μεριά Βόλου.


Πληροφορίες: www.sadas-pea.gr και τηλ. 210 3215146, 210 3215147).


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism